Mensgericht communiceren

 

Er zijn verschillende communicatiestijlen. Als je hier beter inzicht in krijgt, kun je elkaar beter begrijpen. Je kunt je dan bewust afstemmen op de ander en daarmee verloopt de communicatie veel beter. Het is een tweede taal en net als met spreektaal kun je effectiever communiceren, overtuigen en beïnvloeden wanneer je de taal goed spreekt en begrijpt.

Tijdens een uitgebreide workshop gaan we dieper in of je zelf een directe of indirecte manier van communiceren hebt en hoe zich dat verhoudt naar de ander. Voordat we hier mee aan de slag gaan, heb je al via een online vragenlijst een profiel van jouw eigen drijfveren ingevuld en ontvang je tijdens deze workshop jouw eigen persoonlijke drijfveren profiel.

Aan de hand van deze uitslagen maak je direct kennis met jouw eigen communicatiestijl. Direct of Indirect? Taak of Mensgericht? Is jouw stijl dominant of prefereer je liever interactief en hoe pas je dat zo effectief mogelijk toe, zodat je toch trouw kan blijven aan jezelf?

Een inspirerende workshop die je de meest wijze lessen over jezelf geeft, je kwaliteiten en uiteraard ook je valkuilen!

Waar

De training wordt gegeven bij jou op locatie.

Vragen?

Als er vragen zijn, neem dan gerust contact met mij op via het contactformulier

Aanmelden

Je kan je aanmelden via dit formulier. Na je aanmelding neem ik zo snel mogelijk contact met je op!

  • Inschrijving voor de training is definitief na ontvangst van de betaling.
  • In bepaalde situaties kan een BTW vrije factuur worden aangeboden (prive training, ZZP-er of medewerker van een BTW vrijgestelde organisatie).
  • Als je deel wilt nemen aan de training, dien je akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden.

Aanmelden

1 + 14 =

Sandra Uijldert

begeleiding & coaching

info@sandrauijldert.nl
06 - 46 42 43 14

Voor persoonlijke begeleiding en coaching in de regio Voorschoten, Wassenaar, Leiden, Den Haag, Leidschendam-Voorburg en Rijswijk.