Over Sandra Uijldert

Anders-Om Coaching & Training is de coachingspraktijk van Sandra Uijldert voor mensen die coaching zoeken in Leiden en omliggende plaatsen als Voorschoten, Wassenaar, Katwijk, Noordwijk en Den Haag. Sandra Uijldert is een zeer ervaren coach voor leidinggevenden en senior medewerkers die meer willen halen uit hun professionaliteit en natuurlijke leiderschapskwaliteiten.

Misschien krijg je niet altijd het antwoord wat je verwacht,
maar je komt er onverwacht ver mee

Een statement dat past bij mijn manier van adviseren, coachen, bemiddelen en trainen.

Ik ben een heldere, snelle en intuïtieve coach, bemiddelaar, adviseur en trainer, die vanuit creativiteit verbindt en inspireert.  Mijn specialisme is om jou in je kracht te zetten, door je op een andere manier te laten kijken, je andersom te leren kijken en “om te denken”. Daarom noem ik mijn coachingspraktijk voor Leiden en omgeving ‘Anders-Om‘.

Dat doe ik met een zekere humor waardoor zaken minder zwaar en daardoor makkelijker te aanvaarden zijn. Humor maar altijd serieus en met respect. Ik creëer een sfeer van vertrouwen en heb het talent om daarna snel het geheel van je situatie te overzien en inzichtelijk te maken. Daardoor komt de kern waar het om draait gauw naar boven. Daarna zetten we zaken in een breder perspectief, waarbij ik gebruik maak van een veelheid aan voorbeelden uit de praktijk, puttend uit mijn professionele werk- en levenservaring. Daarbij kiezen we de werkvormen die bij jouw vraag en jouw behoefte past.

Mijn kernkwaliteiten zijn: verbinden, vernieuwen, betrokken, inlevend, oprecht, vertrouwend luisteren, spiegelen.

Graag maak ik met je kennis om jouw coachingsvraag ‘anders-om’ te keren zodat je met meer zelfvertrouwen en plezier je werkt gaat doen.

Ik ben aangesloten bij de LVSC. De LVSC is dé beroepsvereniging voor Coaches, Supervisoren en andere professionals in de begeleidingskunde. De leden zijn professionals die oog hebben voor kwaliteit, inhoud en diepgang.