Over Sandra Uijldert

Praktijk Anders-Om is de praktijk van Sandra Uijldert voor mensen die coaching zoeken in Leiden en omliggende plaatsen als Voorschoten, Wassenaar, Katwijk, Noordwijk en Den Haag. En voor iedereen in de zorg of die met zorg te maken krijgt begeleid ik je op een betrokken en no-nonse manier.

 

Sandra Uijldert

begeleiding & coaching

info@sandrauijldert.nl
06 - 46 42 43 14

Voor persoonlijke begeleiding en coaching in de regio Voorschoten, Wassenaar, Leiden, Den Haag, Leidschendam-Voorburg en Rijswijk.

Ik ben een heldere, snelle en intuïtieve coach en begeleider. Ik verbind en inspireer vanuit creativiteit.

Mijn specialisme is om jou in je kracht te zetten door je op een andere manier te laten kijken, je andersom te leren kijken en “om te denken”. Daarom noem ik mijn praktijk Anders-Om.

Dat doe ik met een zekere humor waardoor zaken minder zwaar en daardoor makkelijker te aanvaarden zijn.  Wees niet bang: altijd met respect. Ik heb het talent een sfeer van vertrouwen te creëren om daarna snel het geheel van je situatie inzichtelijk te maken. Daardoor komt de kern waar het om draait gauw naar boven.

Daarna zetten we zaken in een breder perspectief, waarbij ik gebruik maak van een veelheid aan voorbeelden uit de praktijk, puttend uit mijn professionele werk- en levenservaring. Daarbij kiezen we de begeleiding die bij jouw zorgvraag of jouw coachingsbehoefte past.

Mijn kernkwaliteiten zijn: verbinden, vernieuwen, betrokken, inlevend, oprecht, vertrouwend luisteren, spiegelen.

Graag maak ik met je kennis om jou vraag ‘anders-om’ te keren zodat je ontspannen je leven kan organiseren.

Ik ben aangesloten bij de LVSC. De LVSC is dé beroepsvereniging voor Coaches, Supervisoren en andere professionals in de begeleidingskunde. De leden zijn professionals die oog hebben voor kwaliteit, inhoud en diepgang.