Referenties

Ik werk als organisatiecoach samen met:
Enkele reacties van professionals die ik heb gecoacht. Omwille van hun privacy zie je geen volledige namen. Meer referenties verstrek ik je graag op aanvraag.

In mijn werk liep ik vast. Niets ging meer goed, huilbuien en meer verzuim. Ik wist niet waar het aan lag. In een kort traject met Sandra werd mij duidelijk waar ik aan kon werken. Dat gaf mij mijn plezier in mijn werk terug. Dank je wel, Sandra

Ik heb Sandra leren kennen als een betrokken, verrassende vrouw. Door haar methode Kleur bekennen heb ik meer inzicht gekregen in mijzelf en anderen. Hierdoor ik me beter kan verhouden tot die ander, zowel privé als in werksituaties.

Anne

Humanitas

Bij de eerste keer dat ik Sandra ontmoette, voelde ik mij gerespecteerd en ontspannen. Sandra luistert aandachtig waardoor ze snel tot de kern van mijn vragen kon komen. Dat hielp mij flink verder met het ontwikkelen van mijn leiderschapsvaardigheden!

Sandra is iemand die heel goed kan luisteren en razendsnel analyseert. Daardoor is hetgeen waarmee je zit, direct te benoemen . Ze is heel direct en lijkt confronterend, maar er is alleen respect en begrip, zonder te oordelen. Al heel snel helpt ze je op weg en kun je samen iets bedenken waarmee je echt verder kan. Met recht een coach!
Dorien

Door het coachingstraject met Sandra heb ik nu veel beter door hoe ik in de klas mijn boodschap op verschillende manieren kan brengen. Iedere leerling bereik ik nu veel beter; bijna moeiteloos. Voor de leerlingen heel prettig, maar voor mij ook!

leerkracht primair onderwijs