Zoek je een professionele coach?

Coachingspraktijk Anders-Om geeft organisatiecoaching, executive coaching en personal coaching.

Coaching leidt tot persoonlijke en/of professionele groei en leidt tot blijvende verandering en nieuw, effectief gedrag. Coachingspraktijk Anders-Om van Sandra Uijldert biedt professionele organisatiecoaching aan.

 

Executive coaching

Executive coaching is geschikt voor adviseurs en managers die behoefte hebben aan een professioneel klankbord buiten de organisatie om te groeien in persoonlijke effectiviteit en een onbalans tussen werk en privé, ambitie en rust te (her)vinden.

 

Organisatiecoaching

Wanneer je mensen in je organisatie uit koers raken, kunnen conflicterende werkverhoudingen het gevolg zijn. Dat is frustrerend voor iedereen en daar wil je van af. Met organisatiecoaching pakken we de conflicten – van welke aard ook – aan zodat je organisatie verder kan waar het vastliep.

 

Teamcoaching

Met teamcoaching stimuleren we de gezamenlijke verantwoordelijkheid voor onderlinge relaties en teamresultaten. We doorbreken belemmerende patronen zodat je team groeit in zelfredzaamheid en betrokkenheid.

 

1-op-1 coaching

1 op 1 coaching is erop gericht op inzicht in jezelf. Je leert om jezelf beter te verstaan en beter verstaanbaar te maken. Je krijgt daardoor meer voldoening in je professionele communicatie en meer rust in je werk of omgaan met moeilijke collega’s of situaties.

 

Mediation

Het kan zomaar gebeuren: vlam in de pan op je werk. Zie er samen dan maar eens op een goede manier uit te komen. Ik ben er van overtuigd dat een ieder vooral ‘goed verstaan’ wil worden of je het nu met elkaar eens bent of niet.

Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Instrumenten

Coaching is situationeel maatwerk. Ieder vraagstuk heeft zijn eigen coachingsvormen nodig om passende resultaten te geven. Instrumenten en coachingstechnieken waarmee ik werk zijn onder meer:

  • DISC-model
  • Denkstijlen en denkprocessen
  • Dialoog
  • Intervisie
  • Professionele besluitvorming
  • RET
  • Conflicthantering
  • Feedbackgesprekken
  • Teamrollen

 

Willen, kunnen, durven, doorzetten en doen. Dat is de essentie. Ik ondersteun je op een toegankelijke manier. 

Aanpak

We bespreken regelmatig de voortgang. Zo kunnen we ook tussentijds doelen bijstellen.

 

Op alle coachingsdiensten zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.